Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 

‘‘Hoe kies ik een locatie?’’

Ik raad aan om een veelzijdige locatie te kiezen met bewegingsruimte en diversiteit. Denk bijvoorbeeld aan een park, strand, stad of bij jou thuis. Bedenk eerst wat voor locatie je wil, en begin daarna met zoeken. Misschien weet ik een locatie aan te raden.


‘‘Kan ik een pakket aanpassen?’’

Ja, we kunnen prima een pakket aanpassen naar jouw wensen. Hou er wel rekening mee dat de benoemde factoren zoals tijd, aantal locaties, personen en foto’s, invloed hebben op de prijs.


‘‘Kan ik een visagist en stylist krijgen?’’

Ik sta open voor samenwerkingen met visagisten en stylisten. Je kunt zelf je gewenste team samenstellen. Dit heeft geen invloed op mijn prijzen.


‘‘Fotografeer je ook op evenementen?’’

Ja, je kunt mij ook boeken voor de sfeerfoto’s van je evenement, en voor foto’s van de bezoekers, personeel en/of artiesten.


‘‘Hoe kies ik mijn outfit?’’

Jij mag kiezen wat je aantrekt voor een fotosessie. Tips nodig? Die heb ik altijd! Bij fotosessies met meerdere personen, raad ik aan om er op te letten dat de kleuren en patronen op jullie kleding niet met elkaar vloeken.


‘‘Binnen hoeveel dagen ontvang ik de foto’s?’’

Je ontvangt de foto’s binnen 14 dagen.


‘‘Zijn de nabewerkingen inclusief retouching?’’

De foto’s zijn inclusief minimale correcties. Volledige retouching kun je aanvragen voor €7.- per foto.


‘‘Komen de foto’s altijd op je website?’’

Nee, ik laat mijn modellen zelf bepalen of ik de foto’s mag gebruiken voor mijn portfolio en social media. Als jij niet wilt dat jouw foto’s gepubliceerd worden, dan kun je dit aangeven.


 

Is je vraag nog niet beantwoord?

Stuur gerust een berichtje!


IMG_9563-BW.jpg