Fotograaf

Over Mimi Roos

Mimi Roos

HI THERE! Mijn naam is Mimi Roos. Ik ben 21 jaar oud, en woonachtig in Utrecht.

Ik sta het liefst de hele dag achter mijn camera. Mijn liefde en passie voor fotografie is groot. Zo groot, dat ik in januari 2019 op 20 jarige leeftijd mijn eigen onderneming ben begonnen, en alles aan de kant heb geschoven om full-time te kunnen fotograferen!

Ik ben een dromer, en streef daarom altijd naar meer. Meestal word ik omschreven als ‘‘een rustige aanwezigheid’’. Mijn favoriete muziek genres zijn Hip-Hop, Jazz & Neo-soul. Vind je me niet achter mijn camera? Dan vind je me wel in de keuken! Ik hou namelijk ook erg van koken (en eten!)
Het liefst ben ik veel buiten, een lange wandeling vind ik heerlijk!

Ik hou van mensen en hun diversiteit. Iedereen is welkom bij mij voor de camera!


IMG_5546.JPG

Hoe omschrijf ik mijn stijl?

Ik fotografeer het liefst mensen, met als doel om het karakter en de emotie van mijn model, van een foto af te laten stralen. Om dat af te maken hou ik rekening met een bijpassende locatie. Op die manier is elke foto uniek.

Ik fotografeer portretfoto’s, fashion, lifestyle en editorial.

Mijn stijl van nabewerken is altijd gericht op de sfeer die we willen overbrengen. Wel heb ik een voorkeur voor warmere tinten, en voor lichte en aardse kleuren. Ik steek veel tijd in het nabewerken van mijn foto’s, om er het beste uit te kunnen halen.


...Tot slot weet ze het model op zijn/haar best neer te zetten. Ik ben niks minder dan supertevreden met de samenwerkingen die ik met Mimi heb gehad.
— Nigel
IMG_5542.JPG
 

Hoe ga ik te werk?

Ik vind het erg belangrijk dat mijn modellen zich comfortabel voelen voor de camera, en een leuke, fijne ervaring beleven. Daarom bespreken we eerst uitgebreid wat jouw wensen en ideeën zijn, en help ik je met het voorbereiden van onze fotosessie.

Bij voorkeur maken we een mood-board om op éen lijn te komen. We bespreken een locatie, datum, en eventueel keuzes over kleding, styling en make-up.

Tijdens de fotosessie zorgen we voor een comfortabele sfeer. We overleggen alles wat je wel en wat je niet wil, en gaan rustig aan de slag, met jouw favoriete afspeellijst op de achtergrond. Ik wil jou in je puurste vorm fotograferen, gewoon zoals je bent. Natuurlijk help ik je met aanwijzingen en begeleiding.


Let’s CREATE!


IMG_5544.jpg
...Al om al, een hele fijne samenwerking met een rustige, geduldige en betrouwbare fotografe!
— Janna